Tarieven

šŸŒµKennismakingsgesprek

Telefonische/digitale kennismaking van 30 minuten, kosteloos en vrijblijvend. We verkennen kort jouw persoonlijke situatie en je verwachtingen van de ouderbegeleiding, want mijn begeleiding is niet gericht op het label of op een protocol of instructie hoe je je kind het beste kunt opvoeden. Mijn ouderbegeleiding is gericht op het vergroten van begrip, empathie en op inzicht en ervaren. Hierbij is er veel aandacht voor jou als ouder. Vervolgens verkennen we of we voor elkaar een match zijn, want zonder goede 'klik' geen goede ouderbegeleiding. 

šŸŒµOuderbegeleiding

Ouderbegeleiding huisbezoek van 1,5 uur € 110. Dit tarief is inclusief reiskosten, exclusief eventuele parkeerkosten. Werkgebied: regio Haaglanden, Westland, Rotterdam en Rijnmond.

 

šŸŒµVoor ouders Prikkelkracht 'Paraatpakket'Powerpakket' of 'Profiel'

Prikkelkracht Paraatpakket: Een traject van 6 weken, 3 sessies van 1,5 uur.
Middels huisbezoek, € 250.

Prikkelkracht Powerpakket: Een traject van 10 weken, 5 sessies van 1,5 uur.
Middels huisbezoek, € 425.

Prikkelkracht Profiel: Een hoogsensitiviteitsanalyse van jouw kind, sessie van 2 uur. Middels huisbezoek, € 95.

Deze tarieven zijn inclusief reiskosten en diverse printables. Exclusief eventuele parkeerkosten. Werkgebied: regio Haaglanden, Westland, Rotterdam en Rijnmond.

Patty van Benthem Prikkelkracht
Prikkelkracht innerlijke familie opstelling

šŸŒµLezing/ Workshop voor professionals

Lezing/ Workshop van 1 uur € 100. Dit tarief is inclusief reiskosten, voor het werkgebied regio Haaglanden, Westland, Rotterdam en Rijnmond, exclusief eventuele parkeerkosten. Buiten dit werkgebied kom ik ook graag langs voor het geven van een lezing/workshop tegen een vergoeding van reiskosten.