Lezing/ Workshop Professionals

 

Prikkelkracht verzorgt persoonlijke, informatieve, inzichtgevende en inspirerende lezingen en/of workshops.

De lezingen/ workshops zijn met name geschikt voor:

­čîÁSymposia

­čîÁCongressen

­čîÁStudiedagen op school, bso's

­čîÁBijscholing voor professionals in organisaties die met kinderen werken

­čîÁGastouders

In de lezing kan ingegaan worden op wat hooggevoeligheid is, wat zijn de kenmerken en welke combinaties zijn er? Welke wetenschappelijke evidentie is er? Wat betekent dit voor de praktijk, waar loopt een kind met hooggevoeligheid tegen aan? En waar lopen ouders, opvoeders, professionals doorgaans in vast in de opvoeding en begeleiding van hooggevoelige kinderen? Waarom werken bepaalde tips goed en andere gangbare tips juist averechts? De lezing kan nieuwe inzichten en inspiratie geven om hooggevoeligheid (en sterke wil) bij kinderen beter te herkennen en te begeleiden. De lezing kan eventueel gecombineerd worden met ervaringsgerichte en praktijkoefeningen.

 

Heeft u specifieke wensen of wilt u een lezing/workshop die goed past bij uw studiedag? De inhoud van de lezing kan vooraf besproken worden en afgestemd worden op uw behoefte. Neem voor vragen vrijblijvend contact op.

 

Tarief Lezing/ Workshop

Lezing/ Workshop van 1 uur € 100. Dit tarief is inclusief reiskosten, voor werkgebied: regio Haaglanden, Westland, Rotterdam en Rijnmond. Buiten dit werkgebied kom ik ook graag bij u langs voor het geven van een lezing/workshop maar reken ik nog reiskosten van € 0,80 per kilometer.

Wees welkom bij Prikkelkracht

info@prikkelkracht.nl  

 

 

 

Lezing/Workshop Prikkelkracht