Aanbod ouders

Het opvoeden van een hooggevoelig kind in combinatie met sterke wil en krachtig temperament vraagt extra vaardigheden van jou als ouder. De rol van opvoeder kan je soms zwaar vallen. Tijdens de ouderbegeleiding verkennen we de knelpunten en gaan we op zoek naar waar ruimte is om te kunnen veranderen. 

Omdat ik weet dat ieder kind en ieder gezinsdynamiek uniek is, kijk ik vooral naar de hulpvraag en gaan we daar de begeleiding op afstemmen. Uitgangspunt van de ouderbegeleiding is aansluiten bij de vragen die jij als ouder hebt op het gebied van hooggevoeligheid en sterke wil. 

We bekijken gezamenlijk waar de ouderbegeleiding zich op gaat richten en we stellen samen doelen op. De ouderbegeleiding vindt plaats bij je thuis, eventueel ook mogelijk in de avonduren of in het weekend. 

 

Er zijn twee ouderbegeleidingstrajecten:
🌵Prikkelkrachtig Paraatpakket - traject van 6 weken, 3 sessies van 1,5 uur  
🌵Prikkelkrachtig Powerpakket - traject van 10 weken, 5 sessies van 1,5 uur

Meer informatie:

 

Liever geen pakket?

Er is ook de mogelijkheid om een losse sessie ouderbegeleiding te boeken. Ouderbegeleiding huisbezoek van 1,5 uur € 110. 

 

Of je kunt kiezen voor het Prikkelkrachtig Profiel - een hoogsensitiviteitsanalyse - zonder pakket of ouderbegeleidingssessies. Analyse huisbezoek van 2 uur € 95.

Meer informatie:

Ouderbegeleiding Prikkelkracht