Gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd naar wat Prikkelkracht voor jou kan betekenen? Boek dan nu een gratis kennismakingsgesprek om jouw persoonlijke situatie en verwachtingen te bespreken. Prikkelkracht staat op korte termijn al voor jou klaar. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek verkennen we eerst telefonisch/digitaal jouw persoonlijke situatie. We gaan tijdens dit gesprek ook na wat je verwachtingen zijn van de ouderbegeleiding, want mijn begeleiding is niet gericht op het label of op een protocol of instructie hoe je je kind het beste kunt opvoeden. Mijn ouderbegeleiding is gericht op het vergroten van begrip, empathie en op inzicht en ervaren. Hierbij is er veel aandacht voor jou als ouder. Vervolgens verkennen we of we voor elkaar een match zijn, want zonder goede 'klik' geen goede ouderbegeleiding. 

Wat houdt het gratis kennismakingsgesprek in?

Het gratis kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en kan zowel online als via een huisbezoek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw specifieke behoeften, vragen en verwachtingen van de ouderbegeleiding. 

Hoe kan ik een gratis kennismakingsgesprek boeken?

Klik op de onderstaande knop om een gratis kennismakingsgesprek te boeken. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Boek nu jouw gratis kennismakingsgesprek

Verken de mogelijkheden voor begeleiding op maat voor jouw hooggevoelige kind met sterke wil